Nationaal Jobcoach Register

Aanmelden NVS en registratie Nationaal Jobcoachregister

Aanmelden als jobcoach betekent dat, indien u voldoet aan de registratie-eisen en geregistreerd bent, u het dienstmerk jobcoach NVS/EUSE mag voeren en achter uw naam mag plaatsen. Met inschrijving in het beroepsregister bent u automatisch ook lid van de NVS.

Gecertificeerd lidmaatschap door inschrijving in het Beroepsregister jobcoach NVS/EUSE 

Accreditatie is geldig voor 5 jaar. De kosten per kalenderjaar anno 2019 zijn €85,- .

  • Voor jobcoaches die in 2018 of 2019 hun diploma bij een door de NVS erkende opleiding* hebben behaald, geldt dat de eerste 6 maanden registratie gratis zijn. Na 5 jaar wordt opnieuw getoetst op de voorwaarden voor accreditatie.
  • Voor jobcoaches met een langer geleden behaald - of niet in het bezit zijn van een - diploma van een door de NVS erkende opleiding is het ook mogelijk om geregistreerd te worden. Toetsing op noodzaak van eventuele bijscholing kan onderdeel van de toelatingsprocedure zijn. Van de jobcoach wordt verwacht dat hij/zij tijdens 2019 het benodigde aantal punten behaald voor een geldige accreditatie.

Met onderstaand formulier kunt u zich laten registreren in het Nationale Jobcoach Register. Na verzending en betaling wordt u bij goedkeuring direct zichtbaar op deze website.

*Erkende opleidingen zijn op dit moment PHH academie, Elan training en Combo Emonomy.

Persoonlijke gegevens

* deze gegevens worden getoond in het register

Bedrijfsgegevens

wel op de website vermelden
niet op de website vermelden

* deze gegevens worden getoond in het register

Certificering

alleen vindbaar op registratienummer
vindbaar op registratienummer, naam en woonplaats
ja
nee
Uw werkgever betaalt de factuur
U betaalt de factuur

U blijft wel zelf verantwoordelijk voor de kosten wanneer de opgegeven werkgever niet betaalt

ja
nee

Akkoord met onze voorwaarden

Ik ben akkoord met de Registratievoorwaarden van het Nationaal JobcoachRegister en ben mij bewust van het feit dat ik hiermee een overeenkomst aan ga met de NVS voor de duur van 5 jaar. Het eerste half jaar registratie is kostenloos, en daarna voor het eerste jaar 85 euro. Vervolgens wordt de bijdrage via de algemene ledenvergadering van de NVS jaarlijks vastgesteld.
Bij wijziging van mijn (persoons)gegevens, geef ik dit door aan Blik op Werk via nvs@blikopwerk.nl